Flow Workshop

Flow is een toestand die we ervaren wanneer we volledig opgaan in een activiteit, gepaard met een gemotiveerde en energieke focus. In een moment van teamflow ervaren we dit samen.
We presteren dan beter, ervaren meer voldoening en geluk en zijn echt van betekenis voor datgene waar het team voor is opgericht. (Van den Hout, 2016; ©Flow Concepts)

In samenwerking met dr.  Jef van den Hout (Flow Concepts) hebben we een percussieworkshop omgevormd tot een Flow Workshop, genaamd: Go with the Percussion Flow. Het doel hier is een (kleine of grote) groep in een bepaalde flow te brengen waarin alles “klopt”. Organisaties en teams gaan vervolgens met elkaar aan de slag om tezamen een klimaat vorm te geven in de uitvoering van activiteiten waarvoor ze zelf zijn opgericht.

De Flow Workshops die ik met dr. Jef van den Hout geef zijn anders dan de reguliere bedrijf,- of privé workshops. Binnen een uur weten we elke groep mensen samen flow te laten ervaren! Eén van onze specialiteiten is Team Flow met een Braziliaanse sambareggae; de swing zal nog lang nadreunen in het collectieve geheugen van jouw team!

Go with the Percussion Flow is te boeken via: flowconcepts.nl