Bandcoaching

Als band kun je voor tips en begeleiding ook bij Studio Danza Danza terecht. Ik kan jullie als band op veel gebieden verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een nieuw repertoire eigen maken
  • nieuwe stijlen ontwikkelen
  • je eigen geluid ontdekken
  • authentieke en goede opnames van jullie muziek
  • allerlei tips & tricks

Ik probeer iedere band naar een hoger niveau te begeleiden. Misschien zitten er wel knelpunten waardoor jullie niet verder komen. Het is belangrijk dat we de bestaande sterke kanten van de band verder uitbouwen, maar er is ook ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe skills. Als band is het van belang dat je afspraken maakt over wat je gaat spelen en op welke manier. Ik ben iemand die veel ervaring heeft met het spelen in en coaching van bands en dankzij deze praktijkervaring ben ik een geschikte bandcoach.

Gewoon lekker repeteren onder toezicht van een coach behoort ook tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van repeteren en begeleiding krijgen bij Studio Danza Danza, is dat alle instrumenten al aanwezig zijn in de studio en je in principe zelf niets meer hoeft mee te nemen.

Masterclasses

Speel je in een percussie band (Samba Batucada of Latin Band) en zou je je technisch en muzikale inzichten willen verbeteren? Wil je je specialiseren op een bepaald instrument, dan kan je bij mij terecht voor onder andere:

  • Timba , Repinique, Pandeiro, Tamborim, Berimbao, Surdo, Marcacção en Caixa etc.
  • Conga, Timbales, Bongo’s etc.

Ik kan kritisch zijn, maar wel op een prettige, positieve manier. Hierdoor boeken we snel vooruitgang. Ik geef veel Masterclasses en ik vind het erg leuk om groepen en personen vooruit te zien gaan.

Aanwezig in de studio

Een zanginstallatie, incl. Mixer met 16 mic. Inputs & Microfoons
Een gitaar versterker Marshall (150 watt)
Een bas versterker Line 6 Low down (300 watt)
Een Piano Yamaha Electric Piano p-120
Een drumstel Pearl Master of een Gretsch Jazz Set
Percussie LP
Basgitaar Fender Jazz Bass
Gretsch elektrische gitaar